P NUK

P NUK

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 2189 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra P Nuk. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 sep 2022 at 10:52 Hurtigt levering - desværre til et andet hus på vejen. Jeg havde bestilt forårsruller med oksekød - desværre fik jeg vegatar. (Jeg har ikke ringet til restauranten og informeret omkring nogle af tingene) Ellers var maden velsmagende
8 sep 2022 at 20:02 Halvkedeligt mad idag desværre
26 aug 2022 at 17:30 Rejerne var total slatten Til de steget ris havde jeg bestilt ekstra grøntsager og kylling. Den portion jeg fik var ikke større end den plejer at være. Dog var der ekstra kylling i, men ikke ekstra grøntsager.
10 aug 2022 at 20:31 Maden blev leveret en time for tidligt
9 aug 2022 at 8:03 THE best Thai food in town!
7 aug 2022 at 20:40 Maden var som altid god og velsmagende. Desværre Fik en portion Gai Satay mindre end vi havde bestilt og betalt for Og jeg kan ikke komme igennem på telefonen og “brokke” mig
5 aug 2022 at 21:04 Great food. We had more than enough for 2 people. Delivered on the time we have asked.
24 jul 2022 at 20:28 Super god mad, men ærgerligt at det tager så lang tid med levering.
15 jul 2022 at 20:27 Pasta hård og tør træls oplevelse
14 jul 2022 at 21:08 Som altid lækker mad og præcis levering.
11 jul 2022 at 9:39 Maden kom som aftalt og var varm. Store portioner som smagte rigtig godt.
2 jul 2022 at 21:02 Havde dog en fejl i forhold til at jeg havde bestilt med nudler i stedet for ris, men ellers mega godt