P NUK

P NUK

Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 2171 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra P Nuk. Vil du vide mere? Få mere at vide

2 jul 2022 at 21:02 Havde dog en fejl i forhold til at jeg havde bestilt med nudler i stedet for ris, men ellers mega godt
19 jun 2022 at 21:26 Jeg havde bestilt retter med nudler men fik ris! Det blev jeg temmelig irriteret over. Men retterne smagte godt, som forventet. Leveringen var sat til 85 min. Men kom allerede efter 1 time.
19 jun 2022 at 10:34 Hurtig levering og fantastisk mad: store portioner, masser af mad frisk tilberedt og vi kommer igen helt sikkert !! Kan varmt anbefales :-)
17 jun 2022 at 21:42 Lækkert som altid og hurtig levering.
6 jun 2022 at 20:35 Maden er god men levering er som altid ELENDIG. Bestilte kl. 1645 først mulig levering var kl. 1815. Maden landede kl 1916. 1 time senere end bekræftet tid og 2½ time efter bestilling. (Restaurant åbner kl 17)
31 maj 2022 at 8:50 Super lækkert som altid og hurtig levering.
15 maj 2022 at 0:38 En af de bedste supper, jeg har smagt
10 maj 2022 at 6:47 Maden var supergod. Men der var over 1½ times ventetid, så vi endte med selv at hente maden.
27 apr 2022 at 19:55 Alt i top
11 apr 2022 at 20:03 Smagte fint - kunne godt ha brugt lidt ekstra thai krydderi Guf, men var frisk, varmt og lækkert ..
10 apr 2022 at 9:46 Den ene ret var der rå løg og overtilberedt kylling. Den anden med okse havde det også fået for længe og var sejt. Og det manglede smag.
9 apr 2022 at 11:21 Jeg havde bestilt en ret med ris, men fik nudler! Det blev jeg temmelig irriteret over. Især da jeg ikke bryder mig om nudler. Men retten smagte godt, som forventet. Leveringen var sat til 40 min. Men kom allerede efter 15 min.